Top 5 stijlen van sterling zilveren armbanden vandaag

Zilver wordt beschouwd als een edelmetaal sinds het voor het eerst in de oudheid werd gebruikt, en zilveren armbanden zijn altijd populair geweest als versiering, zowel voor mannen als voor vrouwen. Maar voordat ik de 5 meest populaire zilveren armbandontwerpen bespreek, laten we eens kijken wat “sterling zilver” is, omdat de term vaak verkeerd wordt begrepen. Sterling zilver, of standaard zilver, is een legering van 92,5% zilver met 7,5% koper. Deze combinatie is harder dan puur zilver wat zorgt voor meer duurzaamheid met betrekking tot sieraden. Veel sterling zilveren sieraden zijn geplateerd met een dunne laag fijn zilver om het een glanzende afwerking te geven. Puur zilver verkleurt niet, sterling zilver wel. Daarom sluit ik dit artikel af met enkele tips over het verzorgen van sterling zilveren sieraden.

Populaire sterling zilveren armbandontwerpen

Zilveren armbanden zijn er in verschillende stijlen, zoals armbanden, manchetten, schakels, kettingen en bedelarmbanden. Elk met hun eigen aantrekkingskracht en ook hun eigen type klanten. Als u overweegt een zilveren armband cadeau te doen, bekijk dan bracelets deze ontwerpen en hun “doelgroep”.

Bangle-armbanden: deze zijn verkrijgbaar in ontwerpen variërend van gladde afwerkingen tot getextureerde, patronen en geverfde stijlen. De populariteit van bangle- en manchetarmbanden moedigt het dragen van meerdere armbanden tegelijkertijd aan. Populair bij tieners en momenteel de Hollywood-sterretjesscène. Geweldig voor jong van geest!

Cuff armbanden: Deze trendy armbanden zijn breder dan bangles en hebben aan één kant een opening om over de arm te schuiven. Zilveren manchetarmbanden kunnen een smaakvol cadeau zijn voor een oudere vrouw, maar ze zijn ook duurder dan andere soorten. Een ander populair, maar goedkoper type manchetarmband is gegranuleerd, waardoor een speelse glans van licht ontstaat. Deze armband is momenteel trendy bij beroemdheden, zoals Linsay Lohan.

Schakelarmbanden: dit zijn nauw geweven stukken met een ingewikkeld ontwerp, maar die soepel zijn gemaakt om plat langs de arm te liggen. Een prachtig voorbeeld van een gedetailleerde schakelarmband zijn de schakelarmbanden in Byzantijnse stijl, die een mysterieuze uitstraling hebben door de historisch correcte schakelknopen. Voor mannen is een strak gebreide schakelarmband die lijkt op maliënkolder populair bij veel mannen, dankzij de heropleving van de Romeinse cultuur in onze films en fictieve afleidingen.

Zilveren schakelarmbanden: misschien wel de meest klassieke stijl die bij de meeste outfits past en verkrijgbaar is in de grootste variëteit. Deze armbanden in kettingstijl kunnen bedelarmbanden worden door versieringen aan de kettingschakels toe te voegen of kunnen worden gedragen als een eenvoudig zilveren accent. Deze zijn geweldig voor verlovingsgeschenken en voor volwassen worden.

Bedelarmbanden: Populair in de meeste metalen, maar door de betaalbaarheid van zilver zijn deze armbanden zowel een modetrend als een verzamelobject voor reizigers geworden. Veel toeristische haltes hebben nu bedels beschikbaar met symbolen van het gebied, zoals de Eiffeltoren vanuit Parijs of een dubbeldekkerbus vanuit Londen. Deze waren erg populair in het midden van de 20e eeuw en zijn onlangs weer populair geworden, vooral bij jonge tieners.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *